Detta har hänt

Pappa, mamma och lille V tog allt sitt pick och pack och flyttade från den lilla lägenheten i den stora staden till det stora huset på landet. Även fast pappa och mamma samlat på sig mycket skit de senaste tre åren fattas mycket möbler, gardiner m.m. i det stora huset.



Några dagar efter den stora flytten får lille V träffa några av sina kusiner och sin ena faster för allra första gången. Faster L och kusinerna lite större W och sötisen R turas om att hålla lille V som sköter sig riktigt bra.



Dagen efter fick vi fler besök. Mammas kusin, lille E, tyckte att det var en aning skitigt på golvet och sträckte sig genast efter dammsugaren.



Och tack vare lille Es städning kunde vi sätta upp lille Vs babygym. Detta var mycket roligt...





Nu när vi bor lite närmare våra släktingar finns det många att besöka. Här är vi på väg till mormor och morfar för att se om vi kan hitta en bil till mamma. Och det gjorde vi! Nu kör mamma och lille V runt i en snygg, svart Volvo.



Följande dag var vi på släktkalas. Och det är så här roligt...



Förutom allt detta har vi givetvis också varit på vårt nya BVC. Vid senaste vägningen vägde lille V 4830 gram. Det ni!

Imorgon bär det av!

Imorgon lämnar vi den här hålan för ett vackert hus på landet!!

Att flytta med en bebis är inte alltid så lätt. När man själv tänkt packa är det inte säkert att lille V har samma tanke, något vi verkligen fått erfara idag. V har varit gnällig och har bara velat bli buren eller sitta i knät och då är det inte så lätt för mamma och pappa att få nåt gjort... Jag tror han känner av att vi är stressade inför flytten och blir därför lite orolig själv och är man orolig är det skönt att få sitta tätt intill och känna sig trygg.

Nu dröjer det nog ganska många dagar innan bloggen uppdateras eftersom internetuppkoppling brukar ta tid att få fram, vart man än ska flytta. Men vi kommer tillbaka!

So long!

Lille V...

...börjar bli store V!!

I alla fall enligt mamma och pappa. Inte nog med att han fyllde fyra veckor igår, idag var vi på kontroll på bvc igen. Vår lille guldklimp är nu 54 cm lång och 3900 gram tung. Under den senaste veckan har V lagt på sig hela 510 gram, inte illa för en så liten kille!


Sjukhusäventyr

Eftersom mammas mjölkstockning inte blivit bättre under helgen, utan snarare sämre, ringde vi till BVC i morse. Sköterskan tyckte vi skulle ringa till läkaren på vårdscentralen, och läkaren på vårdscentralen tyckte vi skulle komma in så att han fick titta på det. Efter lite tittande och klämmande skickade han in oss till mammografin på sjukhuset för att göra ett ultraljud och se om det blivit någon varböld. Så var givetvis fallet, och läkaren på mammografin stack mamma tre gånger och tömde ut massor med var (nästan en deciliter). Efter detta fick vi åka hem, vilket var en oerhörd lättnad eftersom läkaren på vårdscentralen sagt åt mamma att förbereda sig på att stanna några dagar på sjukhuset.

Lille V har skött sig exemplariskt under hela dagen tack vare den fantastiska bärselen han fått låna av mammas kusin, lille E. Så fort lille V blev lite gnällig var det bara att sätta honom hos pappa i bärselen och låta honom gå omkring lite så somnade V direkt. Sen sov han som en liten stock (pinne?) i flera timmar.

Besök hos mormor och morfar

I helgen var lille V ute på sin första bilresa (förutom resan hem från BB) och den gick till mormor och morfar. Massor av gamla släktingar kom förbi för att titta på den lilla, lilla, liiilla bebisen och överösa honom med presenter.

V hos moster

Wiii, vad kul det är att hälsa på släktingar!

RSS 2.0