Stålmannen är bekymrad


-Att komma upp var lätt, men hur i alla kryptonitbitar kommer jag ner?

Hassefjanten hjälper till

Hasse: -Jag ska lära honom allt jag kan!
Pappa: -Nåja, det går väl ganska fort.


Lille V filosoferar

Tänk att just jag blev så här söt. Det är ganska fantastiskt egentligen, med tanke på hur mina föräldrar ser ut...














Pappa och lille V klädda för match...




Nedräkning

Imorgon bär det äntligen av till Ullared!! Som jag har längtat och planerat. Det finns ju så mycket jag vill köpa. Jag och lille V ska åka tillsammans med mormor och morfar medan pappa är på jobbet. Bra att ha med lite folk så man kan få lite avlastning och kan koncentrera sig på shoppandet så man inte glömmer något viktigt!

Pappa och lille V samtalar

-Snälla pappa, kan jag få följa med dig på en Färjestadmatch?
-Så klart, min son, vi ska gå på många matcher framöver.


Vad är det för en dag?

Är det en vanlig dag?
Nej, det är ingen vanlig dag för det är min 3-månaders dag!
Hurra, hurra, hurra!
Hurra, hurra, hurra!



Blommor

Nu har mammas Hoya lacunosa börjat blomma i köket och det doftar underbart!




RIP Melvin

Igår avled hastigt våran söta råttpojke SP Ukko Ukkonen, härhemma kallad Melvin. Det hela var en ganska vidrig historia med en hemskt tumör som växt supersnabbt och spruckit. Vi hade inget annat val än att akut avliva Melvin här hemma igår kväll. Tur att man har H, hade inte kunnat gjort det själv. Jag var alldeles för ledsen och upprörd.


Godnatt och sov så gott Melvin. Vår underbara finska, tjocka gubbe!!
Vi kommer sakna dig.



Bvc

Idag var jag och V på bvc. Lillen växer bra och följer sin kurva perfekt. Idag vägde han 6030 gram och var 62,2 cm lång. Huvudomfånget var på 41 cm. När vi var klara hos bvc-sköterskan tog vi vagnen och gick en sväng inne i Habo. Där passade vi på att handla lite på Ica också.

Ännu en helg snart förbi

Det har varit fullt upp den här helgen. I lördags var det släktkalas och idag har vi varit och shoppat möbler på IKEA. Allt detta har nog varit lite för mycket för Lille V som inte varit på så strålande humör den här helgen. Han har ofta varit trött, gnällig och arg. Nu behöver mamma och V en mys-vecka då vi bara kan ta det lugnt och gosa med varandra.

Efter dagens besök till IKEA börjar äntligen vardagsrummet att ta form. Idag köpte vi en mycket efterlängtad 3-sits soffa, ett soffbord och diverse hyllor. Nu är det bara stolar till det stora matsalsbordet, bokhyllor, lampa och lite annat smått och gott som fattas sen är rummet komplett.

Imorgon ska jag och V till bvc igen och kolla om V:s torsk försvunnit. Jag hoppas det för jag tycker inte att jag kan se nån i munnen på honom längre. Men, men det är alltid bäst med ett expertutlåtande. Imorgon startar också nedräkningen till mamma och Lille V:s stora äventyr till Ullared. Snart är det bara 7 dagar kvar! Wii, vad roligt!

På väg ut på promenad...

...i sin fina björnoverall





Lille V busar i babygymmet








Datanörd

Kommer han att gå i pappas fotspår?




En sann problemlösare som hjälper pappa med programmeringen!



RSS 2.0