En dag på stranden

I söndags var det  jääättevarmt  ute, så hela familjen drog till playan för att jobba lite på brännan! Fast det där med brännan gällde ju inte mig då. Jag får inte vistas i solen säger mamma, för jag blir bara röd. Därför har jag införskaffat mig en sådan här snygg simdräkt, med spiderman på. Inte dum, va? Tyvärr tvingades jag ta den fula kepsen med mig också eftersom mamma glömt den snygga solhatten hos mormor.



När väl badkläderna var på var det dags för ett dopp. I början var det iskallt och jag ville bara sitta på stranden, på någon skuggig plats, och titta på de andra barnen som lekte. Men efter en stund fattade jag att man bara behövde vänja sig...



...och då var det förbaskat roligt att plaska och stänka så morsan och farsan fick iskallt vatten på sig. Höhö, det kan de ha!



Men det bästa med att åka till stranden är nog att äta glass. Min favorit är GB Sandwich, den är mumma den!







En härlig heldag på stranden var det i alla fall. Trots att jag mest satt i skuggan, var insmord i salva med hög solskyddsfaktor och hade kepsen på mig hela tiden blev jag dock lite röd om kinderna dagen efter. Så det var nog tur att jag hade min spiderman-dräkt, annars hade jag nog blivit röd på fler ställen.

Löpträning!

När jag blir stor ska jag också göra klassikern, precis som pappa! Här tränar jag för Lidingöloppet:



Matglad!

Nu när jag har blivit så stor (snart ett år, ju!) har jag fått börja lära mig att äta själv. Det går sådär...


Hurra för mamma!

Igår var det mors dag, en dag helt tillägnad min favoritperson i hela världen: Min mamma! Detta firade vi med ett stort kalas med massor av folk, musik, mat och soligt väder. Visserligen var kalaset inte för mamma, utan för någon avlägsen släkting som fyllde 40, men jag valde att fira mamma mest.

Pappa och jag väckte mamma med en present på morgonen också. Det var en DVD med en rolig farbror som jag vet att mamma brukar gilla.

RSS 2.0