Fotouppdatering

Jag har varit hos Meia och Emma och lekt. Meias gunga är toppen!





Jag sover mera i min egen säng, men fortfarande helst hos mamma!





Jag börjar gilla att bada nu. För jag har lärt mig att skvätta vatten.





Jag kan stå upp utan att hålla mig i, men bara en kort stund.








Liten börjar bli stor

Här hemma är det full rulle dagarna i ända och Lille V utvecklas mer och mer för varje dag som går. Han har blivit en hejare på att krypa och även att ställa sig upp om han får något att hålla i. Stå själv gör han inte mer än 5-10 sekunder innan han sätter sig på rumpan igen, men snart så. Härom dagen tog han faktiskt ett par steg innan han trillade på mig, men det hela var nog mer ett misstag från hans sida för han verkar inte förstå hur han ska göra om det.

Två små tänder har också tittat fram. Men det gjorde ont att få dom. Mamma vet, hon fick en visdomstand i samma veva, blä.

Vart är Hasse Hittekatt?

Nu har våran älskade lille kisse Hasse varit borta i över en vecka. Runt middagstid på påskafton ville han bli utsläppt och sedan dess har vi inte sett till honom.



Har han blivit överkörd? Har han träffat tjej? Vem vet...

Vägdikena i närheten har genomsökts, men utan resultat. Förhoppningsvis har han bara tagit en mycket lång vårpromenad i det vackra vädret och kommer snart tillbaka.

Hasse vi saknar dig. Speciellt Lille V, för det är bara du som tillåter hans hårda men kärleksfulla nypor...

Allt klär en skönhet!



Eller hur?

SM-GULD!

Så snart det stod klart att Färjestad tagit SM-guld tog pappa ut lite kompledigt på torsdagseftermiddagen för att åka upp till Karlstad och delta vid festligheterna på torget. Det var väldigt lite batteri i kameran, men några bilder och lite filmande blev det ändå innan kameran dog helt.

Spänd förväntan innan festligheterna dragit igång


Lite musik och underhållning


Och sen kom guldhjältarna...


...och radade upp sig på stenbron.



Störst jubel fick så klart Jörgen Jönsson. Mannen som redan innan säsongen sa att detta blir hans sista, och som går skadad till och från hela säsongen, för att sen i slutspelet vakna till och vara fullständigt briljant. En lång och framgångsrik karriär som får avslutas med ett femte SM-guld. Så vackert!

Jag kan spela fio-lio-lio-lej....nej, piano!









RSS 2.0