Personlighetstest

Mammas personlighet:

http://se.41q.com/typ.41q?p=24673437


Pappas personlighet:


http://se.41q.com/typ.41q?p=23572657


Intressant att det vi utbildar/utbildat oss till fanns med under våra respektive passande karriärer...

Gör vårat quiz!!

Testa hur mycket du kan om vår lilla familj!

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811230425153753&a=1&




Nyvaken, söt och glad!





Note to self

Det är jättekul att vända sig om, men inte kul att sedan behöva ligga på mage...INTE kul!!

Tack gode gud för katter!

Inatt när jag skulle gå upp och göra en flaska mat åt lille V fick jag syn på Theo som stod och stirrade på en liten mus. Först trodde jag musen var död, men helt plötsligt tog den några steg, varpå Theo reagerade blixtsnabbt och sopade till den med tassen. Han lekte fortfarande med den. Första reaktioner var "blä, vi har möss inne!", men rätt snart insåg jag att det finns inte en enda levande mus som kan röra sig i huset utan att bli upptäckt av någon av våra tre jägare. På morgonen när vi gick upp låg musen död på dörrmattan. Hoppas att detta sänder ett budskap till musens kompisar. Ingen ska tro att man kan komma in och värma sig i vårat hus, för där står tre katter redo för attack! Kom in och dö, eller stanna ute. Åh, vad jag älskar katter! Söta, underbara, gosiga, ljuvliga katter som dessutom gör nytta.

Nu måste vi dock ta reda på var musen kom in någonstans. Vi har våra aningar baserat på katternas intresse för vissa utrymmen i huset, men måste undersöka saken noggrannare och se om vi kan täta till.

Vart är mammas pengar?

Rätt svar på frågan är UNGERN, i händerna på nåt kriminellt pucko!

Idag skulle jag iväg en sväng och handla tänkte jag. Vi hade inte så mycket i kylskåpet och eftersom jag och H varit förlovade i fem år just idag tänkte jag att det kunde vara kul att äta något lite extra till middag. Men när jag loggade in på min internetbank såg jag att där fanns inga pengar, kontot var länsat med andra ord.

Efter att ha pratat med lite bankmänniskor fick jag veta att jag utsatts för ett litet bedrägeri och att någon tagit ut alla mina pengar i Ungern. Jaha, det var ju kul. Som tur är kunde jag och Lille V åka till banken samma dag och göra en kortreklamation och jag fick tillbaka alla mina pengar efter lite möda och besvär. Så framåt eftermiddagen kom vi iväg och handlade det vi behövde iaf. Slutet gott allting gott, speciellt maten med tårta som efterrätt!

Kolla vad jag kan!

Här ligger jag i gymmet och slappar...


...hrm, vad ska jag hitta på?...


...man kanske skulle ta och vända sig?...


Tadaa!!


Kontroll på bvc

Idag på eftermiddagen var jag och lille V på 4-månaders korntroll på bvc. Bvc-sköterskan tyckte att han hade vuxit sedan hon såg oss sist och det visade sig stämma bra.

Lille V vägde 6940 gram och var 64,2 cm lång. Inte undra på att han börjar kännas tung när man går runt och bär på honom.

Resten av eftermiddagen slappade vi i soffan och tittade på film. Eller jag tittade, Lille V sov tungt...

Fyra månader

Hurra för mig!

Idag har jag uppnått den aktningsvärda åldern av fyra månader. Denna höga ålder innebär en del förändringar i mitt liv. Jag har nu fått börja med smakportioner och det går väl sådär. Jag smakar på maten men sväljer helst inte. Det här med bordsskick är också en klurig grej...



Nu när jag blivit så gammal genomgår även min kropp förändringar. Jag har blivit stadigare i nacke och rygg. På bilden nedan provsitter jag mammas gamla barnstol och nu har jag kommit fram till att jag snart vill ha en egen. Man kommer in i gemenskapen kring matbordet på ett helt annat sätt.


Fars dag

Hurra hurra hurra för min underbare far! Den bästa (och sämsta, men det säger jag inte) far jag har och någonsin kommer att få. Min hyllning till pappa var en ny ficklampa, ett paket after eight och den här fina t-shirten. Visst är jag stilig?





Förutom att hylla min egen far har jag idag varit och grattat morfar. Där serverades det en god söndagsmiddag som jag inte fick smaka på (snålisar). På eftermiddagen bar det iväg till morfars far. Där serverades det saft, bullar och tårta som jag inte heller fick smaka på. På det stora hela var det nog ändå rätt lyckat. Jag tror farsan är nöjd i alla fall med sin första fars dag.

Hur gick det för Stålis?

Knappt hann förra inlägget publiceras förrän det började strömma in mail från alla miljontals läsare av denna viktiga och högst betydelsefulla blogg. Tonen i mailen varierade mellan lätt orolig till helt hysterisk. Hur går det för Stålmannen? undrade folk. En del var säkra på att denna flygtur enbart kunde sluta olyckligt och förberedde sig på dåliga nyheter. En del hoppades att Stålmannen helt enkelt skulle komma på hur man gör när man landar innan det var för sent, även om det kändes långsökt. En del av mailen bannade lille Stålis för hur han kunde vara så dum att ge sig upp innan han fått ordentlig utbildning, medan andra mest tyckte synd om den lille krabaten och bad till högre makter att han skulle klara sig. Hur som helst är vi skyldiga att redovisa hur historien slutade.

Stålmannen insåg ganska snart att han inte skulle kunna kontrollera hastigheten ner mot jorden vid en landning. Därför var det helt enkelt bara att hitta en plats där det gick att landa någorlunda mjukt. Passande nog ligger den vackra sjön Vättern alldeles intill Stålmannens hemliga (nåja) tillhåll. Han flög ut över sjön och lät sen gravitationen sköta resten. Oskadd simmade han till sist i land. Trots detta har han tillsvidare fått flygförbud från Mamma och Pappa.




RSS 2.0