Jag och min lillasyster

Efter en liten semester hos mormor och morfar kom jag hem idag och fick träffa min alldeles egna lillasyster. Visst är hon söt!


Så söt att jag tror jag ger henne en stor, smaskig puss!


Hehe, det var gott!


Lillasyster har anlänt

Den 22:e januari 2010, kl 05:30 kom hon äntligen till världen, lillasyster Axelina Anneli Sara. Hon vägde 4095 g och var 50 cm lång. Dessutom har jag hört från säkra källor att hon är den sötaste lilla bebisen på hela jorden.

 


En charmig liten badpojke

Lille V på sitt allra busigaste, allra galnaste, allra fjantigaste, allra tokigaste humör. Tänk vad lite vatten kan locka fram i personligheten.

 

 




PS. Notera att mamma sitter och kissar i bakgrunden på alla kort. DS.

Jag och min mamma

 

 

 

 


1 ½ år idag!!

Såhär dags för 1 ½ år sedan var jag faktiskt inte ens född. Mamma och pappa hoppades att nu skulle det inte vara långt kvar för dom hade redan varit på sjukhuset och kämpat i dryga 10 timmar. Men det skulle dröja ända tills 12,28 innan jag kom till världen. Liten, skrikande och kladdig men ack så söt.

Nu är jag så här snygg när jag poserar framför kameran!


Ankomstförberedelser

Just nu håller hela familjen på och pysslar och ordnar inför ankomsten av mitt alldeles egna syskon. Vi har tagit hit en till spjälsäng från mormor och morfar. De hävdar att mamma en gång legat i den, men det betvivlar jag starkt. Mamma är alldeles för stor och tjock för att få plats i den.


Sen har pappa snickrat ihop ett skötbord alldeles själv också. Det har legat i en kartong jättelänge, sen innan jag föddes, och jag tog för givet att det berodde på att pappa inte kunde få ihop det (han är inte särskilt händig om sanningen ska fram). Men nu när vi ska bli två blöjbarn i familjen plockade han fram lite oanade kvaliteter och fick ihop det jättesnabbt. Och snyggt blev det också!


Och till sist har vi bakat massor med bullar, så att vi har fika hemma ifall nu någon skulle vilja titta förbi sen och beundra mig för att jag blivit storebror. Har de tur kanske jag kan visa dem bebisen också.


Så nu är vi redo. Nu kan bebisen få komma när den vill.

RSS 2.0