Familjemys med Tage



Stora nyheter från Lille V

Mer än ett år har gått sedan jag blev till
Från början kunde jag inget, utan låg mest still
Sen växte jag mig större och lärde mig leka
Jag lärde mig mera utan att tveka
Nu kan jag det mesta, jag har växt mig så stor
Jag kan nästan allt, ja det säger till och med mor
Jag kan sitta, krypa, bitas, och till och med gå
Nu längtar jag till januari, för då blir vi två!




-En ful typ kikar på mig

-Hallå, brorsan!

Nu är han här!

I söndags var vi och hämtade vår nya familjemedlem, Tage. De andra katternas reaktion var väl inte direkt överväldigande. När Theo såg vad vi hade med oss blev han helt utom sig av skräck och sprang och gömde sig. Tilläggas bör att Theo väger minst 7 gånger så mycket som Tage. Vad är du rädd för liksom, en klapp på kinden? I övrigt har det mest varit morrande och fräsande åt stackars lille Tage. Sin vän har han istället funnit i Lille V. De busar, jagar varnadra, brottas, skrattar (Lille V i alla fall) och verkar allmänt lyckliga tillsammans. Synd bara att Lille V har en förmåga att vara lite hårdhänt ibland.


My name is Tiger... Tage Tiger.

Min första semester!

Efter en massa prat, och ännu mera packning bar det till slut iväg på mitt livs första semester. Destinationen var ett avlägset land som tydligen kallas för Blekinge. Man fick sitta i bilen typ hur länge som helst för att komma dit. Jag tog en rejäl tupplur, och ändå hade vi inte kommit fram när jag vaknade. Jag hann till och med bli lite upprörd över att sitta fastspänd i bilen så länge innan vi äntligen, sent på söndagskvällen kom fram. Då var mormor och morfar och min ena moster med kille redan där. Min andra moster med kille åkte med oss. Så det var ett glatt gäng på nio personer som intog denna "stuga".




Så vad gör man då på en semester? Jo, jag har nu fått lära mig att det inte räcker med att bara åka jättemycket bil och bo i en stuga för att det ska vara en riktig semester. Man ska dessutom...

...gå på promenad...



...fiska...





...åka båt...





...sola och bada...



...och fika på stranden...



...leka på en filt...



...äta glass...



..och sist men inte minst: gunga!



Som ni ser är det ganska mycket man ska hinna med på en semester, så det gäller att ligga i. Jag är helt slut. Skönt att vara tillbaka i vardagen igen så man kan vila upp sig.

RSS 2.0