Utmanad av Anija (Annica)

Så här går det till: Gå in bland dina foton och ta mapp nr 6 och välj bild nr 6. Lägg ut denna bild på bloggen och skriv lite om den. Utmana därefter 6 stycken nya och länka till deras sidor. (Eftersom jag bara följer en blogg (Annicas) så kommer jag inte att göra några nya utmaningar)

 Den här bilden blev det:






























Den här bilden föreställer våran katt Theo. På den här bilden är han inte mer än runt 5 mån och ca 2 av dem hade han bott hos oss. Theo och hans mamma och syskon hittades ute i ett skjul och togs om han av djurskyddet i Karlstad. Dom var vid infångandet inte tama och hade aldrig förut hanterats utav människor. Vi hade vid den tiden endast en katt, en liten Bella, som vi sökte sällskap till. Vi blev tipsade om djurskyddet och åkte dit och tittade. Där fastnade vi för lille Theo, eller fantomen som han kallades. Att Theo inte var handtam fick vi veta men personalen trodde att det inte skulle ta lång tid eftersom vi redan hade en katt som kunde visa för honom att vi inte var farliga.

Theo fick följa med hem och till en början undrade vi vad vi hade gett oss in på. Första dygnet låg Theo under badkaret och var rädd. Bella låg tålmodigt och väntade utanför. De första dagarna kom han bara fram under nätterna eller när vi inte var hemma. Det tog tre veckor innan jag kunde klappa honom för första gången och då var lyckan total. Nu är han våran allra gosigaste kisse som följer mej vart jag än går. Han kan fortfarande bli rädd för främlingar men annars är han världens underbaraste katt!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0